Particulier

Private Dining

Een intiem diner met vrienden bij je thuis. Geen stress over wat je moet maken en hoe lang het duurt. Atelier Megen & Maas neemt je keuken over voor een avond. Een Chef’s Table ervaring, gewoon bij jou thuis. (lees verder onder de foto)

Sit down dinner

Een Private Dinner is al mogelijk vanaf 6 personen. Vooraf bepalen we het aantal gangen en bespreken de voorkeuren, eventueel met een bijpassend wijnarrangement. Afhankelijk van het aantal gasten, komen we met 1 of meer koks. Ook de bediening en tafelstyling kun je aan ons overlaten.

Walking dinner

Heb je iets te vieren, dan is een Walking Dinner soms wel zo gezellig. Atelier Megen & Maas voorziet jouw dag van heerlijke hapjes en adviseert ook over bijpassende wijnen. En dat allemaal terwijl je gezellig staat te kletsen met familie en vrienden.

Weddings & Parties

Alsof het niet al feestelijk genoeg is, maakt Atelier Megen & Maas van jullie bruiloft ook een culinair feest. Afhankelijk van de wensen en voorkeuren, kiezen jullie voor een Sit Down Dinner, Walking Dinner, Buffet of een BBQ. Ook combinaties zijn mogelijk. (lees verder onder de foto)

Misschien willen jullie je gasten eerst voorzien van een hapje en een drankje voordat iedereen aan tafel gaat. Uiteraard kan een tafelstylist de tafels aankleden en zorgen we voor genoeg koks en bediening. Het ontbreekt jullie gasten aan niets.

BBQ

Heb je een feest op een buitenlocatie of gewoon in je tuin? Atelier Megen & Maas voelt zich helemaal thuis achter de BBQ, en dat proef je. (lees verder onder de foto)

En voor al dat lekkers van de grill kennen wij wijnen die het allemaal nog smakelijker maken. Laat onze tafelstylist je helpen om de juiste sfeer neer te zetten.

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.